Κόστος & Τρόπος μεταφοράς

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η επιλογή του ταχυμεταφορέα αποστολής είναι στην διακριτική ευχέρια της εταιρείας μας.

-Αποστολές ή παραλαβές από τα γραφεία μας γίνονται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

-Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3,08 € (2 κιλά) + 1,11 (ανά επιπλέον κιλό) για τις πόλεις και πρωτεύουσες νομών που χαρακτηρίζονται ως προσιτές από τις Συνεργαζόμενες Ταχυμεταφορικές-Courier (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

– Έξοδα αντικαταβολής €3,60.

– Μεταφορική εταιρεία (παράδοση στις αποθήκες της ή άλλη μεταφορική Αθήνα – Θεσσαλονίκη) 0,20 ανά κιλό

-Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες.

-Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών.

-Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 8 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας υπό της προϋπόθεση ότι δεν έχει εκτελεστεί η αποστολή. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

-H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 24-48 ωρών και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

-Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

-Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

*Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος*

Η επιλογή μεταφορέα και το κόστος μεταφοράς είναι επιλογή του πελάτη μετά από ενημέρωση για το τελικό κόαστος μεταφοράς ανάλογα με το βάρος του δέματος καθώς και την χώρα παράδοσης. Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλαδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζι μας.